28 Jan
28Jan

מצרכים:

מעט שמן לטיגון

3 גזרים חתוכים לרצועות

חופן כרוב לבן חתוך רצועות

1 בצל לבן רצועות

חופן פטריות טריות פרוסות

1 פלפל אדום חתוך רצועות

כוסברה עלים

מעט צ'ילי טרי קצוץ

כפית שטוחה ג'ינג'ר טרי מגורר

2 שיני שום כתושות

רוטב סויה, סירופ מייפל, שמן שומשום, רוטב סויה שחורה (לא חובה), קורנפלור (לפי הצורך)

אופן ההכנה:

בסיר רחב או וואק: שמן, ג'ינג'ר, צ'ילי ושום. 

לאחר מכן מוסיפים את הירקות: בצל, גזר, פלפל אדום, כרוב ופטריות.

לבסוף מוסיפים את הרטבים. אם יש הרבה נוזלים להוסיף מעט קורנפלור לסמיכות.

ממלאים את הבאן בירקות ומוסיפים כוסברה טרייה. 

יאלה אוכלים!


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.