מצרכים:
מעט שמן לטיגון
3 גזרים חתוכים לרצועות
חופן כרוב לבן חתוך רצועות
1 בצל לבן רצועות
חופן פטריות טריות פרוסות
1 פלפל אדום חתוך רצועות
כוסברה עלים
מעט צ'ילי טרי קצוץ
כפית שטוחה ג'ינג'ר טרי מגורר
2 שיני שום כתושות
רוטב סויה, סירופ מייפל, שמן שומשום, רוטב סויה שחורה (לא חובה), קורנפלור (לפי הצורך)
אופן ההכנה:
בסיר רחב או וואק: שמן, ג'ינג'ר, צ'ילי ושום.
לאחר מכן מוסיפים את הירקות: בצל, גזר, פלפל אדום, כרוב ופטריות.
לבסוף מוסיפים את הרטבים. אם יש הרבה נוזלים להוסיף מעט קורנפלור לסמיכות.
ממלאים את הבאן בירקות ומוסיפים כוסברה טרייה.
יאלה אוכלים!